Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Árpa mennyi idő alatt múlik?...

Árpa mennyi idő alatt múlik? KÉP LENT!

Figyelt kérdés

Ma láttam meg, hogy a bal szememnél az alsó szemhéj be van duzzadva. Elmentünk az orvoshoz, megmondta, hogy ez árpa, Tetran nevű kenőcsöt kaptam, hogy azzal kenjem. De mondta, hogyha nem javul a helyzet, a szemészeten párakötést tesznek rá. Ami nem következhet be, hisz hétfőn iskola, nem fogok ott úgy megjelenni. Szerencsére annyira nem feltűnő még most, messziről nem is látszik, de félek, mi van, ha hirtelen bedurran és vörös, óriási lesz?

Kép: [link]

2018. aug. 29. 22:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Élőben kisebb sokkal a duzzanat, a nagyon ráközelített kép miatt tűnik ilyennek.
2018. aug. 29. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem pár nap alatt múlt el anno. Ki fakadt és kész. A párakötéstől tartasz hogy meglátják mások?
2018. aug. 29. 22:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Ilyen az egészséges, nem gyulladt szemem, csak hogy legyen mihez viszonyítani. [link]
2018. aug. 29. 22:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Neked nagyobb, csúnyább volt, mint az enyém? Szerintem az enyémnél nincs mi kifakadjon, hisz nincs is sárga pötty, de persze nem vagyok orvos. Igen, nem akarom, hogy mások úgy lássanak.
2018. aug. 29. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
2018. aug. 29. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem belső árpa volt, iszonyúan fájt.
2018. aug. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!