Menjek el holnap a szemészetre?
Sziasztok!
Korábban időpontot kértem a szemészetre, a holnapi napra kaptam időpontot.
Szemem nem fáj, de látóteremben fekete úszkáló, homályos kört látok. Ha fényes dolgokra nézek pl vasúti sín vagy legyen az bármi más akkor látom ahogy úszik.
Illetve ha sétálok, akkor is látom.
Ez a bal szemem érinti.
Jobb szememben is látok hasonlót, de nem állandóan(vagy csak nem veszem észre). Kültéren akár csukott szemmel is(délután, mikor süt a nap) akkor látok fonalakat, ez is szintén fekete.
Nagyobb fényforrásnál volt mikor nagyobb fonal ugrándozott a látóteremben.
Vonaton, vagy iskolában amikor ablakon nézek kifele, akkor nagyon tele van a szemem úszkáló foltokkal. Olyan mintha függönyön néznék át. máshoz nem tudom hasonlítani.
Közvilágítás fényét,de ugyanígy az autókét is úgy látom, hogy látom a fényt, de csíkot is látok.
Ha a szobámban a padlóra a napfény rásüt, akkor minha megtörne és úgy látom, hogy van maga a fény és egy ponton elkezd elmosódni, csík formájában látom.
Nem tudom mennyire vagoyk érthető.
Félek, hogy emiatt az orvosok holnap kinevetnének engem.
De tényleg zavaró, hogy ha valahova lest a nap akkor én azt úgy látom, hogy egy csík formájábn "ingerli " a szemem.
Áprilisban voltam utoljára szemészeten, akkor is láttam a bal szememben ezt a kört.
öregszik a szemem, fényes, fémes felületeken látom ezt a foltot a doktornő ezt mondta. Folyamatot lehet lassítani( C vitaminnal, ezt szedtem is) de már ahhoz képest picivel több foltom van. Vagy csak mostanában vettem észre...
Válaszokat is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!