Olivaolaj ment a szemembe mitcsinaljak?
Figyelt kérdés
Szoval nagyon fura de az olivaolajat a szempillamra hasznaltam ami sikeresen belemenen a szemebe ugye az olaj es latok vele meg nem faj de egy nagyon kicsit homalyosan latok ugy mintha lenne rajtad egy szemuveg ami koszos lenne es mitcsinaljak?2018. aug. 13. 21:58
1/2 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozza tenni hogy nem volt forro es ha ugy pislogok neha jo neha nem...szoval csak nincs nagy baj nem?(amugy igen igen tisztaban vagyok vele hogy lehet nem kellett volna)
2018. aug. 13. 22:03
2/2 anonim válasza:
most már jobban vagy? velem is pont ez történt olyan 20 perce és kicsit meg vagyok ijedve, mert nem látok teljesen tisztán. végül te mit csináltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!