Bármit csinálok NEM, NEM, NEM sikerül kivenni a szememből az elszakadt kontaktlencse felét! Mindennel probálkoztam, vizzel, szemcsep, stb, de nem jön ki oda van tapaddva keményen, és alig találom meg amugy is, MITCSINÁLJAK? :@
Figyelt kérdés
#kONRAKTLENCSE
2012. nov. 28. 22:20
2/16 anonim válasza:
fültisztító pálcikával próbáld meg
3/16 A kérdező kommentje:
aminek szörös a vége ?:D az biztos jó ?
2012. nov. 28. 22:31
4/16 anonim válasza:
szemészeti ügyelet, de gyorsan, amíg elöl van a szemhéjad alatt
5/16 A kérdező kommentje:
Valaki azt mondta , hogy ki lehet könnyezni, v magátol kijön, igaz ez? nincs túl közel szemészeti ügyelet itt...
2012. nov. 28. 22:36
6/16 anonim válasza:
gyakorlatilag bármilyen orvos megteszi, mert már látott közelről szemet ... egyedül vagy? ... mert elvileg egy családtag is segíthet, ő könnyebben látja hová nyúljon, és ha száraz az ujja akkor rátapad, el tudod mondani neki te hogyan szoktad kivenni (hogy tud eltörni? :O)
7/16 anonim válasza:
Ügyeleten kiszedik. Ne aggódj, bármit ki tudnak szedni, előtte kapsz valami szemzsibbasztó cseppet, hogy ellazuljon. Csak picit kellemetlen.
8/16 A kérdező kommentje:
nem . családdal vagyok. kivettem és csak az egyik fele jött ki , hogy miért? na látod ez a jó kérdés.
Szóval akkor száraz ujjal jobban ki lehet venni ?
2012. nov. 28. 22:41
9/16 A kérdező kommentje:
jó most utoljára megpróbálom kiszedni ha nem megy , megyek erre a bizonyos ügyeletre akkor :D és köszi a válaszokat! ;)
2012. nov. 28. 22:42
10/16 anonim válasza:
csukd le a szemed és a szemhéjadat kezd el körkörösön nem erősen masszírozni a belső szemzugod felé. ezzel szépen elmozdul és könnyen elkapod a felületét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!