Akiknek volt lézeres szemműtéte hogy lehet elviselni, hogy hozzáérnek a szemhez, kifeszítik, belevilágítanak, belevágnak? Kész horror nekem.
Figyelt kérdés
Altatásban sajnos nem tudják megcsinálni.2018. aug. 4. 01:29
1/12 A kérdező kommentje:
Látásjavításról lenne szó. Még a kontaktlencsét sem tudom betenni,kivenni, órákat vacakoltam, annyira védekezik a szemem.
2018. aug. 4. 01:32
2/12 anonim válasza:
LOL :D
Phúúú ember, mintha ezt én írtam volna :D
3/12 anonim válasza:
Én is írhattam volna :D egyébként úgy tudom már van olyan fejlett lézer ami átmegy a retinán így nem kell belevágni a szembe, csak az a műtét néhány százezer forinttal többe kerül.
4/12 anonim válasza:
#3 ritka hülye.
Amúgy érzéstelenítenek.
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Jó a több százezer forint túlzás volt de azért van ilyen és jóval többe kerül :D
7/12 anonim válasza:
"Tényleg én vagyok a hülye."
Igen, tényleg te vagy. Átmegy a retinán? Wtf??? Tudod te egyáltalán mi az a retina?
8/12 anonim válasza:
Átmegy a szaruhártyán akkor. A lényeg hogy nem kell belevágni de látom hogy segítség helyett te csak kötekedni jöttél.
9/12 anonim válasza:
Hát a szaruhártyán sem kell átmennie, ugyanis a szaruhártya külső részét égetik le ;)
10/12 anonim válasza:
Igen és ez változtat a mondandóm lényegi részén hogy van ilyen eljárás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!