Maximum 2-3 madordpercre belenéztem a Sparban a leolvasó lézerbe, okozhat ez gondot?
Sziasztok!
Próbálok tömör rövid lenni.
Tegnap a nyíregyházi korzóban található Sparban fizetéskor belenéztem a másik soron lévő lézerleolvasóba(hátra fordítottam a fejem és úgy láttam a piros fenyeket) gyorsan visszahúztam a fejem, de a bal szemrmbr mintha tűvel szúrtak volna bele ebben a pillanatban. úgy éreztem mikor vissza fordítottam a fejem.
Utána még éreztem legalább egy percig.
Ma szinte egész nap úgy éreztem, hogy szúr,ég száraz a szemem. Délután cseppentettem bele vizet, de még jobban égett tőle . A szemem sarkában (orr felett található részen)
Vágtam rá krumplit,így picit jobb lett.
Tegnap számítógépes óránk volt az iskolában (iskolarendszeren kívüli képzés)
4-6ig rutinon voltam (ez volt az első alkalom )
Nem tudom,hogy mi lehet a gond. Az,hogy tegnap elfáradt a szemem vagy az ,hogy ennyi idő alatt kiègette a lézeres cucc. (Nem értem meg, hogy miért nem lehet másképp rendezni ezt az üzletet illetve ha az eladó elmegy onnan,nincs senki a sorban akkor miért nem kapcsolja ki a leolvasót)
Ami aggasztó volt a mai napon: padomon rajta volt egy sima rózsaszín kupak, ezt bámultam egyszer csak az alakjával megegyező fehér febyvillanásokat láttam a bal szememben
"Azon gondolkdom, hogy szemeszetre kellene mennem."
És mit gondolkodol rajta?
Anyum szerint elfaradt tegnap a szemem, en csak kombinalom a lezert a mai tuneteimmel
De tegnap 1-2 perc mulva egesz nap semmi bajom sem volt
De ugy lennek nyugodt h hs latna orvos is.
Surgos ellatas cimszoval mehetek a korhazba?
De ez nem a sima leolvasó volt hanem ami a szalagon van. Az eladó elhuzza előtte az árut és már olvassa is.
Mit tudok tenni ha ma is elkezd égni szúrni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!