Mi értelme van a színtévesztő szemüvegnek?
Vörös zöld színtévesztő vagyok.
Volt rajtam egy ilyen szemüveg,de alig láttam benne valamit.Az egész világ pirosnak látszik benne,a zöld viszont hófehérnek.A babos könyvben ki tudok olvasni a számokat vele,mivel világító fehér a zöld.De semmi más színt nem látok vele.Mindent pirosnak látok bent,kivéve a zöldet,ami fehér.De ugyan úgy piros a kék,a barna,a sárga,minden.Egy piros lencséjű szemüveg,piros bent minden,ráadásul alig rátok ki rajz,mert sötétebb egy napszemüvegnél.Szóval minden színt sokkal jobban látok nélküle mint vele.Még a zöldet sem zöldnek látom ebben a szemüvegben.
Mi értelme van?Miért ad ezért valaki 100 ezreket?Egy nagy átverés az egész,ráadásul még a színeket sem lehet látni benne.Meg sehol nem fofadják el alkalmasságin,ha valahol mégis,inkább jobb ha fel se vesszük,mert több kárt csinál,mint hasznot
Apa egyik munkatársának szemüvegét próbáltam fel.
Ez az egész csak átverés,pénzlehúzás.Ha nekem lenne 1,kidobnám a kukába,az árát meg visszakövetelném
Úgy hogy mondta,hogy próbàljam fel.
Miért,te mit látsz benne és hol tudod használni ezt a szart?
Kezdjük ott,hogy ki se mennék az utcára piros lencséjű szemüvegben.Nem vagyok én bohóc
Színtévesztő.
Miért,mégis mit akarnál látni egy piros lencséjű szemüvegben?A sárgár sem tudom benne megkülönböztetni a fehértől.
De legalább jól el tudom különíteni a zöldet a pirostól,igaz semmi mást nem tudok..
Mondj 1 darab helyet,ahova fel tudom venni vagy ahol használni tudnám,ha már olyan nagy pártolója vagy ennek a hülyeségnek!
Kamu,pénzlehúzás,átverés az egész.
Nekem nincs ilyen szemüvegem, de voltam ilyen vizsgálaton, és kipróbáltam kb 10 percig egy ilyen szemüveget. De abban olyan színű lencse volt, ami az én szememhez való a vizsgálat alapján. Nagyon meglepődtem, mert első felvételre enyhén nekem is pirosasabb lett minden, de közben kiszínesedett a világ. Minden szín sokkal élénkebb lett, nagyon jó volt vele nézelődni, alig akartam visszaadni. :) A pöttyös könyvet csont nélkül végigolvastam, nélküle pedig van vagy 6 ábra amit nem látok rendesen.
Fontos hogy olyan szemüveget próbálj, ami a te színtévesztésed mértékéhez igazodik. Különben nem lesz jó.
És mi a francit csináljak vele?
Alkalmasságin nem fogadják el.Vörös-zöld színtévesztő vagyok,mègis messziről meglátom a zöld levelek közt a piros cseresznyét.Mit látnék vele színesebben?A pöttyös könyvet meg sehol sem kell olvasnom
Olyan hülyeségeket beszélsz, hogy az már fáj.
Ha valakinek rossz a szeme, és felvesz véletlenszerűen egy szemüveget, azzal máris jól fog látni?
Mindenkinek a szemére igazítják a szemüvegeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!