Színtévesztő vagyok. Csak én gondolom így, hogy ez egy "mondvacsinált" betegség?
Üdv!Még általános iskolában szűrték ki,hogy színtévesztő vagyok.A vörös és zöld bizonyos árnyalatai egybeolvadnak,ha nagyon közel vannak egymáshoz.A valóságban SEMMILYEN,ismétlem SEMMILYEN hátrányom nem származik ebből.Egyedül az,hogy az úgynevezett babos könyvben nem tudok elolvasni 1-2 számot.De attól még ugyan úgy meg tudom különböztetni a pirosat meg a zöldet...
És akkor ezért nem valósíthatom meg az álmaimat...Mert valami hülye ezt kitalálta.Semmiben nem akadályoz meg ez a “fogyatékosság”,mégis alkalmatlan minősítést fogok kapni az alkalmasságin..
#1 már hogy lenne kizáró ok?Azt sem tudod,hogy mi az a színtévesztés.
A nagybátyám is 40 évet ledolgozott festőként úgy,hogy színtévesztő!Csak régen leszarták,a kutya sem foglalkozott vele,hogy valaki színtévesztő e vagy sem..
Igen,az én kérdésem volt
Miért,talán látsz olyat,amit én nem?
Veszel egy színes lencséjű szemüveget százezrekért,amit sehol sem fogadnak el alkalmassági vizsgálatokon..
Amúgy is utálom a színeket,mindig fekete vagy sötétkék ruhákban járok
"Miért,talán látsz olyat,amit én nem?"
Szerintem világos volt, amit írtam, hogy (én) olyat látok, amit én (azelőtt) nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!