Színtévesztő vagyok. Csak én gondolom így, hogy ez egy "mondvacsinált" betegség?
Üdv!Még általános iskolában szűrték ki,hogy színtévesztő vagyok.A vörös és zöld bizonyos árnyalatai egybeolvadnak,ha nagyon közel vannak egymáshoz.A valóságban SEMMILYEN,ismétlem SEMMILYEN hátrányom nem származik ebből.Egyedül az,hogy az úgynevezett babos könyvben nem tudok elolvasni 1-2 számot.De attól még ugyan úgy meg tudom különböztetni a pirosat meg a zöldet...
És akkor ezért nem valósíthatom meg az álmaimat...Mert valami hülye ezt kitalálta.Semmiben nem akadályoz meg ez a “fogyatékosság”,mégis alkalmatlan minősítést fogok kapni az alkalmasságin..
Nem látom másképp,tökéletes vagyok és nem fogadom el,hogy emiatt nem lehetek az,ami lenni akarok.
Ez csak egy kitalált betegség,valami barom kitalálta hogy megszopasson vele,de nincs nekem semmi bajom.Nem vagyok fogyatékos.
Elotted az elet ember :D 17 vagyok ugyanaz a bajom a szememmel de nem dőlt össze a vilag :D rengeteg munka van amit tudsz vegezni csak ki kell nyitni a szemed!
Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!