Tórikus kontaktlencsét, vagy simát kapok?
Figyelt kérdés
Csütörtökön megyek szemorvoshoz szemvizsgálatra és kontaktlencsét venni. A fél éves szemüvegem dioptriája bal szememen -3.75 SPH és -0.5 cilinder, jobb szememen -3.25 SPH és szintén -0.5 cilinder. Nézegettem a kontaktlencséket online, de tórikusból csak -0.75-ös van. Ugyan sima -3.75-ös és -3.25-ös lencsét fogok kapni, vagy -0.75 cilindereset? Tudom, hogy az orvos tudni fogja. Most megvizsgáltatom és az elsőt ott megveszem, de utána csak kontrollra fogok visszajárni, mert neten rendelem majd. Havi lencsét fogok választani, mert az sokkal gazdaságosabb és a hét nagy részében munkaidőben hordani fogom. Annyira be vagyok zsongva és kíváncsi vagyok, hogy nem bírom péntekig. :D 8 éve vagyok szemüveges, így már alig várom, hogy kipróbálhassam milyen szemüveg nélkül. :)2018. jún. 17. 17:50
1/2 anonim válasza:
Ismerős érzés, csak nekem még durvább volt, mert nekem szemüvegem se volt és 3 éve éltem úgy hogy a végére közel 3as dioptriám volt :D
Cilindereset fogsz kapni szerintem.
Ja és nagyon jó a kontaktlencse, imádom :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
Nem is értem, hogy bírtad. Én már -1 dioptriánál sem bírtam szemüveg nélkül lenni. Egyszerűen nem éreztem jól magam, ha nem volt rajtam.
2018. jún. 17. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!