Mitől fájhat a szemem ennyire?
Figyelt kérdés
Most vagyok 20 éves és kb 5 éve folyamatosan fáj a szemem. Reggel már úgy kelek fel, hogy fáj. Olyan érzés mintha annyira ki lenne száradva, hogy szúrna. Egyszerűen nem tudok vele mit csinálni . Tönkreteszi az életem. Akármennyit alszok úgy érzem sosem elég mert a szemem miatt folyamatosan álmosnak érzem magam.
3 éve voltam szemész főorvosnál, magánorvosnál , megvizsgáltak és semmit nem találtak. Szemüvegem van, ha fent van ha nem akkor is fáj. Endokrinológusnál is voltam mert hormonproblémáim vannak, PCOS-em van. ja és még ammi fura hogy valami fehér-átlátszó nyálka szerű váladék szokott képződni az alsőszemhéjamon. de ezen kívűl "normális " csipám is szokott lenni.
Valaki segítsen. nem tudom már hova menjek.
2018. máj. 29. 09:12
1/3 anonim válasza:
Használj szemcseppet. Én is szemüveges vagyok, sokszor érzem azt, hogy ég és szúr a szemem, ezért a doki Systane szemcseppet írt fel.
2/3 A kérdező kommentje:
Már próbáltam több szemcseppet, ezt még nem. de kipróbálom
2018. máj. 29. 21:33
3/3 anonim válasza:
Egy próbát megér. Tegnap este is cseppentettem, mert már minden pislogásnál fájt és ma reggel már nem is érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!