Mitől fájhat a szemem?
Kontaktlencsét szoktam hordani, de már több, mint egy hónapja fáj a szemem, így mostanában inkább szemüveget viselek. Eleinte piros is volt meg szúrt is, de az utóbbi két hétben már egyáltalán nem látszik rajta semmi, csak fáj. Amikor már azt hittem, hogy elmúlt, betettem a lencsét, amíg benne volt nem fájt, majd másnap újra elkezdett fájni olyannyira, hogy a lencsét se tudtam betenni. Mostanában úgy szoktam, hogy egy napra beteszem a lencsét, a következő napot kihagyom (mivel akkor fáj), majd újra beteszem. Írattam fel szemcseppet ( Vigamox), azt szoktam használni, de úgy látszik nem használ.. :(
Ez vajon mitől lehet? Sajnos a kórházban csak június végén tudják megnézni, ezért kérdezem itt, hátha tud valaki segíteni hogy mitől lehet egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!