Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit lehet meg tenni, ha...

Mit lehet meg tenni, ha folyton lecsuszik a szemuveg?

Figyelt kérdés

Van egy szemuvegem, meg friss, 1 honapos.

Ilyesmi keretet valasztottam:

[link]

Nincs orrtamasza, vastag szaru, nagy lencsekkel, muanyag az egesz.

Mar 3x voltam allitattni a szaran, plusz az orranal megmelegitettek es ,,osszebb hajtogattak”.

De meg igyis csuszik az orromrol lefele vagy 1 centit.

Lehet meg ezzel tenni valamit, vagy menjek vissza meg 500x? :(

2018. máj. 12. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

egy kicsit mindíg csuszni fog

amúgy 1szer kell bemenni, be hajlittatod úgy hogy jó legyen, nézel lefelé stb, ha nem csúszik akkor kész, ha nem jó állítatsz

nem 1 éve vagyok már szemüveges, nem 1szemüvegen állítattam már, de 1szer se mentem vissza, mikor megvettem megnéztem hogy jó e, állíttattam rajta, és nem volt vele több probléma

2018. máj. 12. 10:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt!

Esetleg egy regebbi szemuvegrol at lehet tetetni az orrtamaszt ?

Vagy hulye otlet?:D

2018. máj. 12. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom mennyire működhet, ha nem tudják beállítani, megpróbálnám azt, hogy ragasztópisztollyal nyomnék az orrtámaszra 1-1 kis pöttyöt, elhúznám hogy vékonyan, alig érezhetően legyen rajta. az megfogná szerintem :)
2018. máj. 12. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Próbáld meg fennhordani az orrod...
2018. máj. 12. 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az állítás ingyenes. Próbálj másik üzletbe menni, hátha ott be tudják végre állítani.
2018. máj. 13. 17:14
 6/6 anonim válasza:
Egy videóban láttam, hogy azt csinálták, hogy a szárainak arra a részére, amelyik a füled mögött van 1-1 befőttes-vagy hajgumit csavartak. Ez így elvileg megtartja, bár nem tudom mennyire kényelmes. Lehet kapni külön erre a célra lecsúszásgátlót is.
2018. máj. 15. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!