Műanyag szemüvegkeretem lecsúszik. Mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
Vettem egy nagyon drága műanyag szemüveget, az orrnyeregnél nem tappancsos hanem ott is műanyag. Többször visszamentem az optikába, ahol állítottak a szárán, hogy ne csússzon le, viszont az orrnyeregnél nagy és amiatt csúszik le, hiába húzzák rá a fülemre a szárát (mint az ovis gyerekeknek már úgy behajlították) de semmi haszna. Amikor felpróbáltam abban a 10 percben nem tűnt fel, hogy le fog csúszni... Nem lehet műanyag orrnyeregre is valami tappancsot kapni ?2017. ápr. 13. 10:30
1/3 anonim válasza:
Körültekerik leukoplaszttal. Nem szép, de ronda és sikeres.
2/3 anonim válasza:
Ugyanez a gondom nekem is. E-bay-en keress rá, hogy "silicone nose pad". Kis öntapadós szilikonos tappancs, megrendeltem, kíváncsi leszek, hogy jó lesz-e.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊 végül kiderült, hogy az orrparna nem erre valo. Talatam egy optikusnal stoppert ( azt hiszem így hívják) rá kell húzni a szemüveg szárara és az a fül mögött meggátolja hogy lecsusszon. Gyerekeknek és sportolóknak van 😁 én egyik se vagyok de a gyerek méret nekem pont jó 😀
2017. ápr. 24. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!