Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Én vagyok negatívan hozzáálló,...

Én vagyok negatívan hozzáálló, vagy tényleg le akartak húzni?

Figyelt kérdés

Bementem egy hónapja a Vision Expressbe, hogy kontaktlencsét csináltassak. Megvizsgáltak, majd megrendelték a próbalencsét, ezért 5000 Ft-ot kértek, ami előleg, tehát a későbbi lencserendelésből levonható. Két hét után jött meg (express?), majd rá egy héttel kaptam időpontot a próbára. Elég könnyen beraktam, egy jó 20 percet próbáltam, furcsa volt, szoknom kell még, majd könnyen ki is vettem. Kérdem ezek a lencsék milyenek, el lehet-e őket vinni, meddig lehet használni, azt mondták igen persze, ugyan az mint amit tudok rendelni.

És akkor jön a lényeg. Kérdezi van-e törzsvásárlói kártyám. Mondom nincs, akkor csinál nekem egyet, azzal 15 % a kedvezmény. Miközben készül, kérdezem hogy össze lehet-e vonni a diákkedvezménnyel, ami 10 %. Mondta hogy jobb a kártya. Odamegy egy másik csajhoz súgdolózni, visszajön, mondja hogy most 10 % kedvezmény lesz, majd legközelebb 15. Pötyög a csak a számítógépbe valamit, majd mondja hogy akkor 20-on mittudoménhányezer lesz, majd 20 nap múlva jön meg a fél éves lencseadag. 😂😂😂 És akkor itt leállítottak őket, mondom egyelőre elég ez a mostani havi, mi van ha nem tudom megszokni? Említettem hogy a másik csaj mondta hogy meg lehet venni a lencséket. Erre az a válasza hogy csak különleges esetben, majd hátramegy sugdolózni mégegyet, majd mondja hogy akkor megvehetem. Kértem még hozzá folyadékot, és akkor összesen 6000-et fizettem, de ugye ebből 5000 az előleg volt amit előtte visszaadott miután aláírtam 3 papírt, majd ugyanazt adtam neki oda meg egy ezrest. A végén kérdezem hogy a kedvezményes kártyát megkapom? Nem azt nem, mert ezt nem most vettem hanem múltkor rendeltem, nem kapok rá kedvezményt. 😀😀 Most csak én érzem magam diliházban? 😂

2018. máj. 8. 15:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Én szemüveget csináltattam náluk és mégcsak fel sem ajánlotta a kártyát. Minden kedvezmény nélkül. Akkor ez hogy? 40 ezret fizettem a lencse ebből 23 ezer volt.
2018. máj. 8. 15:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem térek magamhoz 😀
2018. máj. 8. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!