Mennyi az esély arra hogy megvakulok? Ma voltam egy építkezésen és belement egy kis téglapor a szemembe. A szemhélyam alá került 1 darab amit itthon nagy nehezen kiszedtem. Szúrt és minden bajom volt. Viszont most a szemem mindig fátyolosra vált.
Van saját tapasztalatom ebben,amikor a rokonomnak a szemébe beleszúrt a pálma levele.Nem fájt csak pirosabb volt a kelleténél. Ez délelőtt történt egész késő délutánig nem foglalkoztunk vele de végül mégiscsak
elkisértem elmentünk az ügyeletre kivártuk az előttünk lévő embereket több óra volt.(Tétényi uti kórház volt az ügyeletes ,majd a szemészorvos vizsgálat után felhivta az Uzsoki utcai kórházat majd átküldött minket a "Raditecbe" be az Üllői útra képalkotó vizsgálatra , ekkor már este 11 óra volt és onnan az Uzsoki utcai kórházba és akkor éjszaka műtét lett a szaruhártya sérülés miatt . Erről ennyit én azóta komolyan veszem az ilyesmit. De ez mindenkinek a saját ügye, egyébiránt te egy kérdést tettél fel és arra válaszokat kaptál .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!