Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyi az esély arra hogy...

Mennyi az esély arra hogy megvakulok? Ma voltam egy építkezésen és belement egy kis téglapor a szemembe. A szemhélyam alá került 1 darab amit itthon nagy nehezen kiszedtem. Szúrt és minden bajom volt. Viszont most a szemem mindig fátyolosra vált.

Figyelt kérdés
Pirosak a hamjszálerek benne stb.. nagyon félek, nem akarok megvakulni! Kontakt lencsét hordok és emiatt nem éreztem a tégla mikront, amíg ki nem vettem. utána minden pislogással rossz volt és a fenéért nem akart kijönni. most nagyon félek, mert mosódik a látásom azon a szemememn, majd ha sokat pislogok vagy ilyesmi kitisztul, de borzalmas érzés. nagyon félek. mekkora esélyem van arra hogy megvakulok?:S
2018. ápr. 29. 21:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem megyek orvoshoz, mert RENDBEJÖTT! Nem másért, csupán ezért. Ha olyan panaszaim lettek volna másnapra, mint amit leírtam amikor hazaértem, akkor nem patikába mentem volna, hanem egyenesen az orvoshoz, de így NEM. Amúgy sajnálom a fajtád miatt az ügyeleteket, mert te vagy az a tipikus balek, aki benyal mindent az interneten és utána rohan minden bibi-vel a szerencsétlen ügyeletre.... nemhiába tiszta idegek néha... Aranyérrel bemennek egyesek az ügyeletre, beszarás...
2018. máj. 4. 16:49
 12/13 anonim válasza:

Van saját tapasztalatom ebben,amikor a rokonomnak a szemébe beleszúrt a pálma levele.Nem fájt csak pirosabb volt a kelleténél. Ez délelőtt történt egész késő délutánig nem foglalkoztunk vele de végül mégiscsak

elkisértem elmentünk az ügyeletre kivártuk az előttünk lévő embereket több óra volt.(Tétényi uti kórház volt az ügyeletes ,majd a szemészorvos vizsgálat után felhivta az Uzsoki utcai kórházat majd átküldött minket a "Raditecbe" be az Üllői útra képalkotó vizsgálatra , ekkor már este 11 óra volt és onnan az Uzsoki utcai kórházba és akkor éjszaka műtét lett a szaruhártya sérülés miatt . Erről ennyit én azóta komolyan veszem az ilyesmit. De ez mindenkinek a saját ügye, egyébiránt te egy kérdést tettél fel és arra válaszokat kaptál .

2018. máj. 4. 19:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Mert történt veled egy ilyen dolog, ami lássuk be, nem mindennapi. Általában a kötőhártya gyuszi is elmúlik magától antibiotikum nélkül is! azért nem kéne ennyire kiprojektálni a saját rossz tapasztalatunkat mindenkire. Mellesleg ha lenne valami a szememmel még mindig éreznék valamit...
2018. máj. 4. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!