Mi lesz akkor ha most kaptam kontaklencsét de a második nap már több mint 10orát lesz rajram?
Figyelt kérdés
Csak azért mert elsonek 7 orát volt(nem fokozatosan növeltem) és azt sem éreztem.(munkához kell)2018. ápr. 27. 23:37
1/2 anonim válasza:
a kontaktlencséket napi 6-8 órás viseletre tervezik, ennél többet nem ajnlanak az orvosok. ha megfájdul a fejed, vedd ki a lencséket.
2/2 anonim válasza:
Nem lesz semmi. Lehet, hogy a nap végére már száraznak fogod érezni, de ha nem zavaró, akkor bent lehet hagyni, esetleg használhatsz szemcseppet ilyenkor. Csak arra figyelj, hogy olyan szemcseppet vegyél, ami használható kontaktlencséhez és lehetőleg víz alapút, de ha bírja a szemed, akkor olaj alapú is jó lehet, azok hosszabb ideig nedvesítik a szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!