Műkörömmel kontaktlencse betanításra lehet menni?
Figyelt kérdés
Nem túl hosszú mandula formájú műkörmöm van és hétvégén megyek kontaklencse betanításra. Gondot okozhat a kivételnél a körmöm? Körmöshöz csak két hét múlva tudok menni addigra kaptam időpontot, így nem tudom, hogy zavarni fog-e a lencse kivételnél a körmöm.
Vannak műkörmösöknek kontaktlencse betanításról tapasztalatai?
2018. ápr. 18. 12:33
1/3 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincs! Az optikus lehet el is fog kuldeni mert mukorommel foleg ha hosszu nagyon nehez betenni es kivenni.
2/3 anonim válasza:
A betanításon nekem pont nem volt műkörmöm, azonban azóta kb. mindig van és minden gond nélkül tudom betenni, illetve kivenni a lencsét. Ha nem túl hosszú vagy túl hegyes, akkor szerintem nem lesz vele probléma. Persze, először alapból furcsa lehet, mert még nem csináltál ilyet és ott tanulod meg, hogy hogyan kell, lehet, hogy nem sikerül elsőre stb., tehát műköröm nélkül sem feltétlenül megy rögtön. A lényeg az, hogy műkörömmel sem kivitelezhetetlen.
3/3 anonim válasza:
Nem fog menni műkörömmel. Eleve el is fognak küldeni, nekem még külön mondták hogy levágott körömmel jöjjek. Meg az elején mindenki szerencsétlenkedik, a hosszú köröm meg még jobban nehezíti a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!