Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Tobradex szemkenőcstől homályo...

Tobradex szemkenőcstől homályos látás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, első sorban azokhoz szólok akik használtak Tobradex szemcseppet vagy szemkenőcsőt

Március 2.-án műtétem volt, az alsó szemhéjamon egy anyajegyet műtottek le, erre már előre ki kellett váltanunk a Tobradex kenőcsöt (azt mondták hogy mehet a szemembe is) Március 2 óta egészen tegnapig kentem vele a szemem az anyajegy helyét és már az első második használat körül észre vettem hogy homályosan látok messzire nem is homályosnak nevezném hanem zavartnak szóval a lényeg hogy rosszabbul látok a műtött szememre mint a másikra

Előtte nem vettem ezt észre hogy rosszabbul látnék szóval gondoltam hogy biztos a kenőcs miatt amit igazából nem kentem bele a szemembe csak a szélére(de bele mehetett)

Nem látom tisztán a táblát a suliba amit eddig kristálytisztán láttam

Ha nem változik 1 hétig a problémám akkor vissza fogok menni az orvoshoz

De addig is nyugtassatok meg kérlek

14/L

2018. márc. 8. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Én használtam kenőcsöt is, cseppet is. Nem volt látásproblémám tőle, de nem vagyunk egyformák. Mivel szteroidos a készítmény lehet ilyen mellékhatása. Ha majd abbahagyod a használatát és egy hét után sem javul a látásod, akkor menj el a szemészetre vagy minimum a háziorvosodhoz.
2018. márc. 8. 14:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak, nekem is ez volt :)
2018. márc. 8. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!