Néha furán látok?
Figyelt kérdés
Ez nem egy átlagos eset... Megpróbálom érthetően elmagyarázni, ami nehéz lesz :D. Nos lenne egy olyan "problémám" (ma már ritkán), hogy elkezdek furán látni... Pl: az emberek fejét ugyan (space) akkorának látom amekkora, az agyam valamiért megpróbálja lekicsinyíteni, így nem tudom eldönteni, hogy a fej (de igazából akármilyen tárgy) valójában mekkora... még azt tapasztaltam ilyen állapotban, hogy az ujjaimat ugyan 5-nek látom, de mintha végtelen lenne belőle :D igazából picit olyan a dolog, mintha valami drog hatása alatt lennék. Ez igazából azért zavar, mert nem tudok így annyira figyelni, mint alaphelyzetben...2018. jan. 7. 01:10
1/7 anonim válasza:
Háziorvos ad beutalót a neurológiára.
2/7 anonim válasza:
Rossz lehet :c Nekem is van látásproblémám de az szerencsére nem ilyen durva. Nekem olyan hogy sétálok és egyszercsak elhomályosodik a kép. Aztán persze kb. 2 másodperc múlva újra rendesen látok, de azért kicsit zavaró.
3/7 anonim válasza:
Azonnal menj házidokihoz, ő tudja hogy hova küldjön. Súlyos szemnyomás gondjaid is lehetnek, ez nem vicc!
5/7 anonim válasza:
Neurológia és szemészet...minél gyorsabban.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy kapok jó válaszokat... köszi nektek! Külön köszi a linket!!
2018. jan. 8. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!