Nem tolerálja a kontaktencsét a szemem. Mi lesz így?
Lassan három hete képtelen vagyok kontaktencsét hordani.
Sűrű, száraz, sárga szemváladékom volt. Antibiotikumos szemcseppet írtak rá. Ez a panasz meg is szűnt.
De még mindig nem bírja a szemem a kontaktlencsét😢
Bepanthen Eye- szemcsppet ajánlottak rá, ami tulajdonképpen jó, de a kontaklencse problémámom nem segít.
Teljesen új kontaktlencsét tettem be, mégis szúr, viszket és homályosodik... Főleg most nagyon szúr, hogy kivettem. Évek óta ugyanazt a fajta lencsét használom, és ugyanazt a folyadékot.
A szemüvegem már gyenge nekem, és most nem tudnék új szemüvegre beruházni. Mindig fáj a fejem is.
Mikor gyógyul már meg végre, és miért van ez? 😢😢😢😢
Van 6 hónapra elég kontaktlencsém bontatlanul. Nem rég vásároltam.
Fél évre 24 ezer a kontaktlencse.
Egy normális, fiatalos szemüvegkeret ~35 ezer+ nekem 30 ezerbe kerül bele a lencse, a szemem paraméterei alapján.
De a szemüveget megunom, max egy év és a hátam közepére sem kívánom majd.
Egy évre 48 ezer a kontaktlencse+ Meg még valamennyi a folyadék,a szemüveg meg 65 ezer.
De hogy ne éljek kerettel a fejemen, annak az értéke felbecsülhetetlen. De most mégis muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!