2 hónapja lett új szemüvegem de nem látok vele jól, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mar amikor megkaptam ra par napra erzekeltem hogy nem jó, de anya azt mondta hogy majd megszokom. Mar eltelt 2 honap es olyan szinten vagyok hogy nem latom rendesen a tablat. Nem merem elmondani otthon mert eleg draga egy szemuveg es nem igazan van ra keret. A mostanira is varnom kellett 2 honapot. Nagyon sajnalom a szuleimet nem akarok ezzel elolállni megint, de egyszeruen nem latok. Vagy ha még csak 2 hónapja van kicserelik ingyen? Mert vegulis ők rontottak el. Vagy mit csinaljak? 14/l2017. nov. 9. 07:15
1/4 anonim válasza:
Maximum amit tehetsz, elmész az üzletbe, hogy vizsgálják meg, mi lehet a hiba. Ezz ingyen van. Egy esetleges cseréét fizetni kell.
2/4 anonim válasza:
Mindenképpen szóljál a szüleidnek, vagy ha van módod, vigyétek vissza a szemüveget. Tulképpen a dioptriával van baj, vagy mivel?
3/4 anonim válasza:
Gondolom megvan még a szemvizsgálat eredménye, ami alapján a szemüveg készült, ezzel bementek bármelyik optikushoz és megkéritek, hogy nézze meg, tényleg megfelel-e ennek a szemüveg. Ha nem, akkor az optikus elkevert valamit és nyilván köteles megcsinálni. Előfordul néha, hogy felcserélik véletlenül a két lencsét vagy két ember adatait, ilyesmik, ebből nyilván semmi jó nem sülhet ki. Ha viszont megfelel, akkor még annyi lehet, hogy ha a szemvizsgálat is az optikusnál zajlott és az lett elrontva, azért is felelősek lehetnek. Ha máshol történt, akkor nyilván nem, ez esetben marad a dolgok elölről kezdése. Nagyon fontos különösen odafigyelni és aktívan közreműködni a páciensnek is a lencsepróbálgatásnál, nem veheti félvállról, mert nélküle nem megy.
4/4 A kérdező kommentje:
Az optikaban vizsgaltak a szemem
2017. nov. 9. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!