Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » +0,5-ös szemre +0,25 cylinderr...

+0,5-ös szemre +0,25 cylinderrel kell szemüveg?

Figyelt kérdés
Optikában azt javasolták csináltassak, amit az egyetemre gépezéshez, olvasáshoz mindig vegyek fel. Egyenlőre még gondolkozom. Nektek mi a véleményetek?

2017. okt. 23. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Most még csal 0,5 ös kellene. Később erősebb lesz..Ha több szemed van mint kettő, akkor ne törődj vele.
2017. okt. 23. 18:52
 2/6 A kérdező kommentje:
De mitől romlana jobban? Ha nem hordanék, vagy ha hordanék szemüveget? Nekem optikában azt mondták, ha nem hordok akkor tovább romlik. De nem tudom lehet ez csak üzlet nekik...
2017. okt. 23. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg konkrétan nem zavar a látásba,nem kell még,ez még elég csekély,talán javul is ha erőlteted. Viszont szemüveggel biztos tovább romlik. Ez tapasztalat én 0,75 nél kezdtem hordani szemüveget,évekkel ezelőtt,most 3,00-nál tartok,úgyhogy a szemüvegtől nem javul a látás,ez nagy kamu!
2017. okt. 23. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha látsz normálisan nélküle akkor nem kell. Ha nem látsz, akkor kell. Ennyi.
2017. okt. 23. 21:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos szoktak lenni panaszok. Sokat olvasok elkezd fájni a fejem, es osszefolynak a betűk. Illetve távolra, nem mindig látok élesen, amit nem értek, mert távollátó vagyok. Lehet a cylinder miatt van. En csak attól felek, ha elkezdem hordani, akkor tovabb romlik majd a szemem. Meg alapból eleg macerásnak meg kényelmetlennek tűnik. Kinézettel nincsen gondom. Szerintetek akkor csinaltassak?
2017. okt. 24. 07:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még ne.
2017. okt. 25. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!