-0,5 és -1es a szemem (messzire gyenge), de nem használok szemüveget. Miközben monitor előtt ülök már akkor is szédelgek picit és gyorsan fárad a szemem. Milyen szeműveget kellene csináltassak erre a 2 problémára?
Ez miatt nem keresek rá, hogy kell pontosan leírni, nézz utána te, de nekem először monix-ot írtak fel a szemészeten, ha leültem gép elé, akkor használtam, mert ez volt a munkám, állandóan gép előtt dolgoztam.
Utána már cilinder, hasáb, egyebek, mert az állandó fókuszálástól belső kancsalság alakult ki nálam. Azóta se jobb. Kár, hogy nem külföldön dolgozom, mert ilyen mértékű szemkárosodásért kártérítés jár(na).
Én lepődtem meg akkor a legjobban, amikor azt mondta a szemorvos, hogy belső kancsalság, mert kívülről ez egyáltalán nem látszik.
A fejed nem fáj sokszor?
Előző vagyok.
Én inkább a nyakcsigolyákra gyanakszom. Jó lenne látni milyen helyzetben nézed a monitort. A YTB-ról nézz le valami nyakmasszázst, nyaktornát.
A helyes lélegzésről sem feledkezz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!