Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Létezik, hogy egy embernek...

Létezik, hogy egy embernek 9,6-os a szemgörbülete?

Figyelt kérdés
Nem lehet, hogy valamit elmértek az Ofotértban? :D
2010. máj. 26. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
minden lehet...nézesd meg egy másik optikussal, ha ebben nem bízol
2010. máj. 27. 00:07
 2/7 anonim ***** válasza:
valami lehet nem stimmel...nekem 8,7 és már ezt is soknak mondta az optikus:) menj el másikhoz nyugodtan, mert tévedhetnek(pl az egyik barátnőmnek +2es szemüveget írt fel az optikus, ugyanúgy rosszul látott, elment másikhoz, kiderült, h -1es kell neki...)
2010. máj. 27. 00:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Én az Ofotértben nagyot csalódtam. Elkérnek 5 ezez Ft-ot egy 5 perces szemvizsgálatért, és ráadásul nem is kedvesek. Legalább azok lennének, de nem...! Nézesd meg máshol is, nehogy rossz legyen a végén!
2010. máj. 27. 01:18
 4/7 jamesbond ***** válasza:
Lehet hogy csak csúnyán írták, nem olvastad félre? Ekkora érték már keratoconus-nak minősül. Nézesd meg dokival mindenképp.
2010. máj. 27. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen görbületű kontaktlencse több fajta is, szóval gondolom emberek is vannak akiknek ilyen a szeme:)
2010. máj. 27. 22:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Van 9,6-os?? Én még nem láttam, max 9,2-eset, pedig kerestem már eleget, hidd el..:D

Hát jo, megnézetem még 1x akkor, hátha elnéztek valamit.

Pedig már beletörödtem, hogy ekkora mérettel soha nem lesz lencsém, pedig az minden álmom vagy 2éve.

2010. máj. 27. 22:49
 7/7 anonim válasza:

9,2-vel még lehet nézz szét a neten van egy-két hely ahol rendelni lehet

(ha jól emlékszem 14,3-as volt a legnagyobb) tehát gondolom optikusnál is kapható csak nem olyan könnyű beszerezni.

Egyébként létezik mert mi is szerettünk volna lencsét a férjemmel, nekem lehet (igaz 2-3-4 hét mire megjön mert elég magas a cilinderem) de neki nem mert az övének 16,8-as a görbülete és ilyet csak kemény lencsébe gyártottak régebben.

2010. máj. 30. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!