Mért nem tudom behelyezni a kontaktlencsét?
Figyelt kérdés
Mármint igazából a szememre rá tudom tenni, de amint pislogok egyet rögtön feltapad a szemhéjamra és elmozdul vagy kiesik. Eddig sikerült, de mostanában ebbe a problémába ütköztem. Olyan lencsét használok, amilyet a szemész mondott, és rendesen tisztítom.2017. szept. 14. 05:28
1/2 anonim válasza:
Amikor beraktad a lencsét várj egy kicsit, nézelődj benne jobbra-balra, amíg nem érzed, hogy rendesen rátapadt a szemgolyódra. Közben hajts hátrébb a fejed, hogy a gravitáció is a te oldalason Legyen :D én így szoktam, bár nem vagyok a legjobb magyarázó :/
2/2 anonim válasza:
Abból indulok ki, hogy nekem mi volt a baj anno, nem tudhatom te pontosan mit csinálsz rosszul.
Ne nyomd a lencsét közvetlenül a szemedre, tehát az ujjad nem érintheti lencsén keresztül a szemet. Csak tartsd közel, a lencse széleit érintsd a szemedhet, hogy a lencse magától 'cuppanjon rá'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!