Nagyon gyorsan romlik a látásom, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Nemrég kaptam új szemüveget -3.75 és -4 a dioptria. Lehet hogy magas a cukrom vagy mitől lehet? 1 év alatt romlott 1 dioptriát mindkét szemem. Mit lehet tenni hogy ne romoljon ilyen gyorsan? Nagyon zavar. Lehet az probléma ha este felé telefonozok? Csak ekkor van időm egész nap teszem a dolgom ilyenkor pihenek.Telefon, gép árthat?2017. szept. 12. 16:14
1/3 anonim válasza:
Hogy magas-e a vércukrod, azt viszonylag könnyen ki lehet mutatni. Ha voltál szemorvosnál, akkor ő tud beutalót adni belgyógyászatra és azt is el tudja mondani, hogy milyen irányban kellene az okokat keresni. Ha ez valamilyen örökletes okra vezethető vissza, akkor a felmenő rokonaid között kellene keresgélni, van-e vagy volt-e közöttük valaki, akinek szintén hasonló gondjai voltak és vajon őnáluk az orvosi vizsgálatok milyen eredményre jutottak.
2/3 A kérdező kommentje:
A mamámnak és az anyukámnak is nagyon rossz a szeme viszont apukámnak sose volt ezzel gondja. Sajnos nem tőle örököltem :(
2017. szept. 12. 20:38
3/3 anonim válasza:
Szia nekem is ilyesmi a látásom és ebben a korban vagyok , de nekem azt mondta a szemész orvos, hogy ez teljesen normális ebben a korban .Szoval jobban kell vigyázni ne erőltesd annyira a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!