Kontaktlencse napi vagy havi? Melyik éri meg jobban? Melyik a kényelmesebb?
Eoptika.hu
Itt meg tudod nézni,hogy melyik éri meg jobban.
Hogy érted,hogy melyik kényelmesebb?Nyilván a havi lencsével kevesebb a cécó,nem kell naponta cserélni.
Nagyon sokáig havi lencsét hordtam, de két éve váltottam napira. Az oka nálam az volt, hogy olyan munkám lett, ahol napi nyolc órát a monitor előtt ültem, és gyakran kiszáradt a szemem, ezért kényelmesebb volt, ha szemüvegben dolgoztam. Emiatt sokszor csak hétvégén raktam be lencsét, így viszont gazdaságosabb volt napira váltanom. Azt csak reggel beteszem, este kidobom. Közben lehet, hogy 4-5 napig nem hordok lencsét egyáltalán. Kontaktlencsefolyadékot sem kell azóta vennem, hiszen nincs tárolás, tisztítás. A behelyezésnél sóoldatot használok, ami ugyancsak olcsóbb. Nem feltétlenül értek egyet azzal a fentibb véleménnyel amúgy, hogy kevesebb a cécó a havi lencsével, pont a tárolás és tisztítgatás miatt.
Ha minden nap hordod a lencsét, akkor a havi lencse azért kifizetődőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!