Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Eleg magas dioptriam van, nem biztos hogy a lezeres szemmutet lehetseges, pont emiatt, raadasul cilinderes a szemem. (en ugy tudom hogy van egy hatar a lezeres mutetnel)
Kerdesem, mit lehet tenni? Kis korom ota szemuveges vagyok, de ha idosebb leszek szeretnem megmutetni a szemeim. Ha a lezeres mutet kizart, valami mas maradt meg? 17/L
2017. júl. 1. 17:52
1/6 anonim válasza:
Amennyire én tudom, 6 alatt van az olcsóbbik műtét, és 6 felett a drágábbik. Hogy alkalmas vagy-e rá, az egy előzetes vizsgálat során derül ki.
2/6 anonim válasza:
Plusszos vagy mínuszos a dioptriád?
Lézeressel úgy tudom inkább a mínuszosokat műtik. A plusszosoknak pedig a tisztalencse csere lehet megoldás. Olyan mint a szürkehályog műtét, csak itt a szemlencsédet kicserélik egy dioptriás lencsére.
3/6 A kérdező kommentje:
Minuszos
2017. júl. 2. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!