Fiatalon multifokális/progresszív szemüveg?
Figyelt kérdés
Kivancsi lennek kinek hany eves koraban kellett mar ilyen szemuveg. En ugy gondoltam az idosebb korosztalynak van ilyenre szuksege de nekem 38 evesen ilyet kell csinaltatnom.2017. júl. 1. 12:18
1/4 anonim válasza:
Általában 40 felett, de néha alatta is. A - szem szempontjából - fiatalon nem kell. (A 38 már nem fiatal)
2/4 A kérdező kommentje:
Biztosan azért is élem meg nehezen mert még fiatalnak érzem magam annak ellenére, hogy a korom már nem feltétlenül ezt mutatja.
Esetleg te használsz ilyen típusú szemüveget? Mert gyűjtöm a tapasztalatokat a használatával kapcsolatban? Könnyű megszokni?
2017. júl. 1. 19:20
3/4 anonim válasza:
Nem használok semmilyent, de állítólag nem könnyű megszokni.
4/4 A kérdező kommentje:
Ettől tartok én is :(
2017. júl. 1. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!