Nagy baj lehet belőle? Többi lent
Figyelt kérdés
Most kezdtem el szolizni kb 2 hónapja és már kb 45 percet voltam eddig..tudom hulyenek fogtok nézni de eszembe se volt h becsukjam a szemem, csak néha néha volt bezárva...nem mondták h be kell én meg nem is gondoltam rá. Szoli után egy napig mindig piros volt a szemem, de most olyan mintha homok lenne Benne de csak az egyikben...elkezdtem aloe Vera-val oblogetni. Ha ezentúl nem hagyom nyitva a szemem nem lesz semmi baj? Ám tisztán látok nem fáj még semmi, csak az egyik szemem kicsit irritált.2017. jún. 28. 10:51
1/5 anonim válasza:
Az majd kiderül. Most pedig kötőhártya gyulladásra utaló jelek vannak. Kérj rá a patikában szemcseppet és jó volna a szemészetre is elmenned.
2/5 A kérdező kommentje:
Két napja voltam szoliba és tegnap este tűnt fel h egy nagyon kicsit szur ha pislogok, szóval nem olyan súlyos..akkor is menjek el a szemeszetre?
2017. jún. 28. 11:48
3/5 anonim válasza:
Nálunk ingyen süt a Nap egész nap.
4/5 A kérdező kommentje:
Hurrá! A kérdésem nem ez volt!
2017. jún. 28. 21:39
5/5 anonim válasza:
Nem baj, arra jó lesz, hogy legközelebb ne forduljon elő veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!