Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet nagyon nagy baj belőle?

Lehet nagyon nagy baj belőle?

Figyelt kérdés
Kb. 10 perce törtem össze egy higanyos lázmérőt. Tudom, már rég be van tiltva, de hát falusi családról van szó, a szüleim ebben bíznak. Összetörtem, próbáltam összeszedni a szétguruló gyöngyöket, de a rossz szemem miatt, nem tudom, hogy elég alapos voltam el. Külön zacskóba tettem, a papucsomat is kidobtam. Gyógyszertár csak a városban van, így csak holnap tudok venni. Kinyitottam az ablakot-ajtót, de nappali részről van szó, ami nagyon bent van a ház "központjában". Remélem, hogy nem lesz még ebből komolyabb baj, gyorsan cselekedtem, de nagyon-nagyon félek. Gumikesztyű szintén nem volt rajtam, és a ruhámon pedig nem látom, hogy van-e. A nagyobb baj az, hogy annak ellenére, hogy megtaláltam a lázmérő testet, a végét nem. Holnap még próbálom keresni, de eddig nem találom.

2017. ápr. 24. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A világban az elmúlt évtizedekben több százezer higanyos lázmérő tört össze. Hány ilyet olvastál, hogy "higanyos lázmérő törés után meghalt"? Egyet sem.
2017. ápr. 24. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Túl van aggódva mostanában ez a higanyos hőmérő törés ügy, régen csak higanyos hőmérő volt és rengeteg tört, mégis itt van mindenki aki így járt.
2017. ápr. 25. 08:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyszer külön matekon a matektanárom törte össze, szanaszét gurultak a gyöngyök. Biztos magasabb a higany-szintem, de most gondolj bele abba, akinek amalgámmal tömték a fogát a múlt században D:

Nem hiszem, hogy lesz bajod tőle, de ha nagyon aggódsz, akkor szerintem menj el a háziorvosodhoz és ő elmondja, hogy mennyi ártalmas a szervezetnek stb. :)

2017. júl. 1. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!