Lehet nagyon nagy baj belőle?
Figyelt kérdés
Kb. 10 perce törtem össze egy higanyos lázmérőt. Tudom, már rég be van tiltva, de hát falusi családról van szó, a szüleim ebben bíznak. Összetörtem, próbáltam összeszedni a szétguruló gyöngyöket, de a rossz szemem miatt, nem tudom, hogy elég alapos voltam el. Külön zacskóba tettem, a papucsomat is kidobtam. Gyógyszertár csak a városban van, így csak holnap tudok venni. Kinyitottam az ablakot-ajtót, de nappali részről van szó, ami nagyon bent van a ház "központjában". Remélem, hogy nem lesz még ebből komolyabb baj, gyorsan cselekedtem, de nagyon-nagyon félek. Gumikesztyű szintén nem volt rajtam, és a ruhámon pedig nem látom, hogy van-e. A nagyobb baj az, hogy annak ellenére, hogy megtaláltam a lázmérő testet, a végét nem. Holnap még próbálom keresni, de eddig nem találom.2017. ápr. 24. 20:25
1/3 anonim válasza:
A világban az elmúlt évtizedekben több százezer higanyos lázmérő tört össze. Hány ilyet olvastál, hogy "higanyos lázmérő törés után meghalt"? Egyet sem.
2/3 anonim válasza:
Túl van aggódva mostanában ez a higanyos hőmérő törés ügy, régen csak higanyos hőmérő volt és rengeteg tört, mégis itt van mindenki aki így járt.
3/3 anonim válasza:
Egyszer külön matekon a matektanárom törte össze, szanaszét gurultak a gyöngyök. Biztos magasabb a higany-szintem, de most gondolj bele abba, akinek amalgámmal tömték a fogát a múlt században D:
Nem hiszem, hogy lesz bajod tőle, de ha nagyon aggódsz, akkor szerintem menj el a háziorvosodhoz és ő elmondja, hogy mennyi ártalmas a szervezetnek stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!