Mennyibe kerülne a kontaktlencse?
Sziasztok!
13 éves vagyok. 2osztály óta hordok szemüveget de a szemem csak romlik de ez annyira nem is zavar már 3-as a szemem(rosszul látok távolra) és amikor megyek például strandra vagy valahova úszodába akkor semmit sem látok úszószemüveg mindig van rajtam nem azzal van a probléma hogy ne kerüljön víz a lemcséhez(fertőzés stb) ezekről már a fél internetet elolvastam :)
És ezért szeretnék egynapos lencsét....
és ezek milyen árban vannak?
Meg ha esetleg valaki tudna hozzáfűzni valamit akkor azt szívesen várom....
Lehet kapni dioptriás úszószemüveget is, lehet, hogy neked az jobban megérné :)
Egynapos lencsét megmondom őszintén, nem nagyon szoktam látni, mármint hogy csak egy párt adnak. A férjemnek szoktam én megvenni a lencséit, de ő olyat használ, amit egy hónapig lehet viselni. Az 5000 körül van, de néztem olyat is, amiben van 30 pár, az 8000 körül van, ha jól rémlik. Mivel ő nem használja minden nap, csak sportoláshoz, ezért neki tovább kitart, mint egy hónap, és gondoltam rá, hogy veszek csak mondjuk 8 pár lencsét, de mondták a boltban, hogy nem tudják a dobozt megbontani.
De lehet, hogy ez boltfüggő.
Köszönöm szépen.
A nagynéném is netről rendel majd valószínűleg vele együtt fogok... de az elsőt azt az optikustól szeretném a többit meg netről elintézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!