Eltérő kontaktlencse élesség?
Figyelt kérdés
Most vettem fel az újabb kontaktlencsét(-1,75ös), de valamiért homályosabb benne a látás mint az előzőhaviban.(CooperVison Biofinity Energys lencsét használok). Az lehetséges h két ugyanolyan lencse között van egy kis eltérés?Vagy valakinek van tippe erre h miért homályosabb?2017. ápr. 3. 22:36
1/6 anonim válasza:
En is kontaklencset hasznalok, egyszer mikor uj adagot vasaroltam, akkor mondtak, hogy lehet serult lencse a csomagban, mert ez elofordul a gyartasuk soran, es ha igy van akkor menjek vissza. En meg nem jartam igy, de lehet, hogy megkerdezhetned a boltban esetleg.
2/6 anonim válasza:
Igen,hibas!Nekemis hibas volt,mar ketszer is vidd vissza ingyen kicserelik,nehogy itt most szenvedj vele egy honapot..
3/6 anonim válasza:
Nem hibás feltétlen, száraz a szemed v fordítva van bent
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket! utolsó, a szemem nem száraz, és biztos hogy jól van bent, pontosan tudom h mikor van kifordulva, de köszönöm a választ. Jónak kellene lennie, de ez nagyon furcsa hogy eltér a kettő. Szerintem bemegyek az optikába, majd meglátjuk mi lesz:( :)
2017. ápr. 4. 00:06
5/6 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam leírom, a kontaktlencse biztosan hibás volt! Hihetetlen, hogy ilyen nagy gyártónál is ilyen hibák vannak. 0.25 dioptria eltérés nem egy szép dolog..
2018. márc. 12. 18:23
6/6 anonim válasza:
El foglak keseríteni: az simán hibahatáron belül van, a 0 ppm-es gyártás költségei olyan magasak lennének, hogy megfizethetetlen lenne a lencse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!