Ugye nem lesz nagy bajom?
Az imént lefejeltem (pontosabban leszemeltem) az éjjeli szekrényem sarkát, és a szemem alatt ütöttem meg. Annyi volt az egész, hogy jöttem a szobámba, le akartam feküdni (ugye aludni), ezért lekapcsoltam a villanyt, így nem láttam semmit, aztán at ágyamnál próbáltam megkeresni a telefonom, de valahogy lefejeltem az éjjeli szekrényt. Kb. 10 perce történt. Most már annyira nem fáj, de egy kicsit sajog. Megnéztem kamerába, és egy nagyon kicsit feldagadt. A szüleimnek nem szóltam, de szerintem hallották a dolgot, mert elég hangos volt.
Tudom, ritka szerencsétlen vagyok.
Nyugii :)
Legeslegrosszabb esetben enyhe agyrázkódásod lenne, ami maradandó károsodás nélkül, magától is meggyógyul, de ha csak annyi a tüneted, hogy fáj, ahol beverted (tehát nem szédülsz, nincs hányingered, látászavarod, stb) akkor tényleg semmi baj nincs, csak kis felületi sérülés. ;)
Egyébként meg ne szidd magad, minden embert érnek kisebb-nagyobb balesetek, ez az élet velejárója. :)
F
Muti hol dagadt fel
Később látásproblémák is lehetnek ha olyan helyen ütötted meg, öcsémmel is ez volt sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!