Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ugye nem lesz nagy bajom?

Ugye nem lesz nagy bajom?

Figyelt kérdés

Az imént lefejeltem (pontosabban leszemeltem) az éjjeli szekrényem sarkát, és a szemem alatt ütöttem meg. Annyi volt az egész, hogy jöttem a szobámba, le akartam feküdni (ugye aludni), ezért lekapcsoltam a villanyt, így nem láttam semmit, aztán at ágyamnál próbáltam megkeresni a telefonom, de valahogy lefejeltem az éjjeli szekrényt. Kb. 10 perce történt. Most már annyira nem fáj, de egy kicsit sajog. Megnéztem kamerába, és egy nagyon kicsit feldagadt. A szüleimnek nem szóltam, de szerintem hallották a dolgot, mert elég hangos volt.

Tudom, ritka szerencsétlen vagyok.

2017. márc. 9. 23:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem számít, de azért ide írom... 14 éves lány vagyok :D
2017. márc. 10. 00:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyugii :)

Legeslegrosszabb esetben enyhe agyrázkódásod lenne, ami maradandó károsodás nélkül, magától is meggyógyul, de ha csak annyi a tüneted, hogy fáj, ahol beverted (tehát nem szédülsz, nincs hányingered, látászavarod, stb) akkor tényleg semmi baj nincs, csak kis felületi sérülés. ;)

Egyébként meg ne szidd magad, minden embert érnek kisebb-nagyobb balesetek, ez az élet velejárója. :)

F

2017. márc. 10. 00:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)) Mostmár el is múlt minden fájás, úgyhogy tényleg nem lesz semmi :D
2017. márc. 10. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Muti hol dagadt fel

Később látásproblémák is lehetnek ha olyan helyen ütötted meg, öcsémmel is ez volt sajnos

2017. márc. 10. 00:35
 5/6 A kérdező kommentje:
#2 Nem érzem szükségesnek, hogy megmutassam, és nem hiszem, hogy már nagy baj lenne, mert szinte teljesen elmúlt :)
2017. márc. 10. 00:54
 6/6 anonim válasza:
Azért figyelj oda, én is megütottem a szemem egyszer, s rá 3 hónapra(!!!) levált a retinám! :D
2017. márc. 12. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!