Milyen lesz megszokni a szemüveget?
Az egyik szememre -0.25 (a - az nem biztos) és 0.5 cylinder a máskira meg megint -0.25 (a - itt se tuti)
Várom a válaszaitokat ésa személyes tapasztalatokat is :-) :-) :-)
Előre is nagyon köszi !!
Aki esetleg kérdezné miért írt fel ilyet az optikus ;-) :lehet nagyon gyengének tűnik de számomra maga a megvilágodulás mert engem nagyon idegesít ha valamit nem tudok elolvasni...
Meg az egyik szememben kisebb koromban volt egy vasszilánk és attól lett valószínűleg a cylinder
14/L
0.5 cilinder van mind a két lencsémen. Nekem körülbelül 2-3 napba telt. Előtte is szemüveges voltam, csak a kancsalságot nem korrigálták.
Arra viszont számíts, hogyha hozzászokik a szemed, szemüveg nélkül a korábbihoz képest "romlani fog" a látásod.
Ezt most úgy értsd, hogy a korrekcióval, tökéletes lesz és hozzá fogsz ahhoz szokni, így ha leveszed, a korrigálatlan kicsit kiábrándítólag hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!