Kiki86 kérdése:
Szemorvost keresek Nyíregyházán 2 éves lányomnak! Interneten sok orvost találtam, de ki foglalkozik könnycsatorna elzáródással és kihez vihetném nyugodt szívvel a kicsit?
Figyelt kérdés
A lányom szeme születése óta csipásodik. Egy éves kora előtt voltunk könnycsatorna kimosáson, de nem hozott eredményt. Aztán másfél éves koráig nem fogadott senki, utána pedig úgy tűnt, hogy el is múlt. De sajnos nem. Decemberben ismét visszajött. A segítséget előre is köszönöm!2017. jan. 20. 09:19
1/4 anonim válasza:
Örülök neki, hogy egyetlen alkalom rögtön szem szakorvossá tett, de tán elemehetnél egy mezei szemorvoshoz is, hogy konzultációt kérj. Ki tudja, lehet, hogy mégse tudod ránézésből megállapítani a problémát...
2/4 anonim válasza:
Nos,igazából a hozzátok tartozó szemészorvoshoz elviszed és ott el kell hogy lássak.Amúgy az orvosok pedig arra esküsznek hogy a lehető legjobb ellátást nyújtják a betegek számára.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Azért mert nem írtam le a vizsgálatok konkrét mennyiségét és természetét, és azt sem vázoltam fel, hogy hány szakorvosnál voltunk eddig, az nem azt jelenti, hogy az volt az egyetlen alkalom, amikor a gyermekemet szakorvos látta. Legkevesebb 2,5 órányi útra vagyunk a klinikától, ahol kezelték. Márciusban hozom világra a következő gyermekünket, és ezért közelebbi helyet keresek (igazán megterhelő számomra egy 5-6 órás út oda-vissza). Ezért gondoltam egy nyiregyházi magánrendelésre.
2017. jan. 20. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!