Mitől könnyezik a szemem?
Nem voltam szomorú semmièrt, nem sírtam ráadásul nem is volt a közelben olyan, ami irritálta volna a szemem ( hagyma ilyesmi) nem is ment bele semmi egyszerűen sètáltam az utcán és egy vízcsepp folyt le az arcomon. Először azt hittem esik de aztán észrevettem, hogy a könnycsatornámból jött mintha enyhèn bekönnyeztem volna de nem tudtam mitől. Megtöröltem, de nem foglalkoztam vele. De itthon
tèvèzès közben mèg egyszer előfordult ugyanannál a szememnèl. Előtte
arra gyanakodtam kicsit kifujta a szèl, de miutána lakásban is
bekönnyezett egyszer ezt elvetettem mert ott nem lehet. Nem fáj, nem szúr, csak hirtelen elkezd könnyezni és, nem èrtem, mitől lehet?
Szia!
Velem is ugyanez van,én sem tudom,hogy mitől van...
Elég gyakran megtörténik velem is,mondjuk egyszer rajzoltam és akkor is egyszer csak elkezdett folyni a könny a szememből.
Először én is csak arra fogtam rá,hogy biztos csak kifújta a szél,de aztán egyre többször előfordult és már nem tudom,hogy mitől van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!