Sims3játékos kérdése:
Felpeóátam egy rövidlátásra fölírt szemüveget poénból és nagyon jól látok benne. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Osztálytársam szemüveget visel rövidlátásra..azthiszem -1 vagy nem is tudom.Poénból felpróbáltam.És nagyon szépen,élesen és jól látok benne.Mit jelent ez ?2017. jan. 9. 21:31
1/4 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy h... vagy. Ilyennel ne játszál. Azon kívül nem jelent semmit. Ha amúgy jól látsz akkor miért kísérletezel ilyennel? Ha meg nem akkor meg menj el orvoshoz. Hány éves vagy?
2/4 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy el kell menned a szemészetre!
3/4 anonim válasza:
Szeretnél jobban látni? Akkor ne mások szemüvegét próbálgasd, hanem látogasd meg a szemészetet. Ott letesztelik a szemed, és a legjobb szemüveget írják fel neked!
4/4 anonim válasza:
Ha egy hallásjavítót is letesztelsz akkor meg jobban fogsz hallani. Viszont érdekes módon azért senki nem szalad a fülészhez.
Ha -1-esnél kisebb, eszedbe ne jusson rendszeresen hordani, mert akkor már nélküle rosszabb lesz, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!