Kb. bő egy hónapja elestem, és lefejeltem az asztal sarkát, a szemem és a körülötte rész sérült meg. Feltűnt hogy azóta megváltozott a szemem színe. Ezt a baleset okozta?
Figyelt kérdés
Elég csúnya sérülés volt,nagyon durva monoklim lett,sokáig fájt,de helyre jött,és a látásommal sincs baj.Viszont tegnap este bele ment egy szempilla,és ahogy próbáltam kiszedni,észrevettem hogy a sérült szemem írisze kivilágosodott.Alapból szürkés zöld szemem van,de a sérült szinte teljesen kék lett.Távolról nem látszik annyira,de közelről egyértelműen,az öcsém és az anyukám is látja.Menjek orvoshoz?Ez veszélyes?2017. jan. 9. 03:30
1/6 anonim válasza:
Én a balesetkor elmentem volna szemészetre is mindenképpen.
Talán most már késő.
2/6 anonim válasza:
Ha bő egy hónapig nem mentél dokihoz, gondolod, itt vannak távdiagnosztizálók?
Menj mihamarabb, kisebb lesz a letolás!
3/6 A kérdező kommentje:
Nem mentem mert ugyanúgy tökéletesen látok,és más tünetem nincs.Nincs bevérzés,nem fáj,mozog minden irányba,nem látok foltokat,semmi baj vele.Pénteken azért elmegyek szemészhez,csak sajnos nem épp egy köpésnyire van,és minden kis szir-sz*rral nem szeretek orvoshoz járni.
2017. jan. 9. 10:00
4/6 anonim válasza:
A monokli az bevérzés.
Ez nem kis szir-szar.
5/6 anonim válasza:
"Elég csúnya sérülés volt,nagyon durva monoklim lett, sokáig fájt"
Ez Neked kis szir-szar? :-o
6/6 anonim válasza:
Hallottam ilyenről, elvileg nem lesz bajod tőle (meg menőn néz ki) de azért egy dokihoz nézz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!