Miért lett ilyen a szemem? :/ (kép lent)
Volt egy szemgyulladásom, kenegettem, csepegtettem elmúlt a pirosság, viszont a szemem így maradt :/ senki nem mond semmit. A gyulladás 1 hónapja volt kb, ugye nem marad örökre így? :(
hűű de gyönyörű szemeid vannak!! :) nagyon szépek..:)
nem tudom mitől lett olyan a bal szemed de remélem helyrejön :)
15L
igen igen jól mondod, én is kancsalnak látom :( de csak képeken, elvileg élőben nem olyan feltűnő, viszont engem baromira zavar, hogy ilyen lett. Mert nagyon jó kis szabályos szemeim voltak, tökre szerettem és tessék :(
Amúgy igen voltam szemészeten, semmi érdekes.
Most kipróbálom a kamillaborogatást hátha.. ( de mondjuk,ha duzzanat lenne, akkor egy hónap alatt el kellett volna,hogy múljon)
( Jahm, amúgy szemárpám volt, és septosyl-al kellett kenegetni ) közrejátszhat a krém?
Szia! Nekem először fel se tűnt semmi. Mióta ilyen?
Nekem többször volt árpám, és septosyllal kentem, elmúlt az árpa, és nem volt semmi "mellékhatása". Szóval szerintem nem attól van. De nem is hiszem, hogy bármi ennyire befolyásolná, hogy ennyire "elmozduljon". Tényleg menj szemészetre, és ha ott azt mondják, nincs semmi gond, akkor ne foglalkozz vele. Nem is látszik.
Előzőnek
Szia köszi, de már írtam, hogy ezek két éves képek, a "kancsalos" képeket meg pont ballagásomon csináltam, amin azért nem akartam smink nélkül megjelenni.
Írtam már előtte is,hogy szempillaspirálon kívűl mást nem használok. Az árpa után lett ilyen a szemem, nem a smink miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!