Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hol és mennyiért műtöttétek...

Hol és mennyiért műtöttétek meg a szemeiteket lézeresen?

Figyelt kérdés
Nekem -5,5 mindkét szemem. az a különbség,hogy a bal 20 fokos, a jobb 25 fokos cilinderes.25 vagyok különben. Sajnos nincs netem, hogy jobban utánna járjak a szemműtéteknek, még itt a gyakorikérdéseket sem bogarászhatom sokáig, hogy jobban átlássam ezt az egészet. Sokat dolgozok, hogy végre elmehessek egy ijen műtétre. Pontosan hol vannak ijen műtétekre lehetőség? A sasszemklinikáról hallottam, de azt sem tudom, h hol van. Kb 500 000ft-ra számítok. Érdekelne az is hogy részletre lehet e fizetni vagy lehet- e ijesmire hitelt felvenni, ha csóró az ember. Nagyon köszönöm a válaszokat.

2016. dec. 22. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Optik-Med Sasszem klinikán 98 000 Ft/szem, 2003-ban. -3D volt mindkét szemem.

[link]

2016. dec. 22. 22:24
 2/9 A kérdező kommentje:

hát az 2003-ban olcsóbb volt.

még egy valami eszembe jutott. az hogy ébren kell lennem vagy altatnak is azért? mert én tuti hogy elmozdulok.

2016. dec. 22. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Na látod ezért kell tanulni. Meg hogy az ilyent ne j vel irjad
2016. dec. 22. 22:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Ébren csinálták, nem tudok róla hogy altatásban elvégzik-e. A számítógép vezérelte műszer lézerfénye automatikusan követi a szem mozgását.
2016. dec. 22. 22:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Cegléd. Anyukám 10ezer ftot fizetett.
2016. dec. 23. 03:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Budai szemészeti klinikán csinálták Optilasic technikával -3,-3 volt 0 és 50-es cilinderrel. 400e Ft volt a kettő együtt, nem altatnak de kitámasztanak annyira, hogy ne tudj mozogni.

[link]

Itt elvileg van részlet fizetés.

2016. dec. 23. 08:03
 7/9 anonim ***** válasza:
A szemünk páros szerv, ezért a magyar nyelvben nem kell többesszámban írni.
2016. dec. 23. 14:11
 8/9 A kérdező kommentje:

utolsó elöttinek aki -3-as és cilinderes volt: úgy megműtöttek, h nem is kell szemüveget viselned?

és akik a nyelvtannal foglalkoznak: k nincs időm hejesen írni, s még mellé is pöttyingetek. ne a nyelvtannal, helyesírással foglalkozzatok, hanem a kérdésemnmmel.nézzetek körül, máshol óriási sok hibákat követnek el. a kérdésre válszt írók írjanak s ne azok akik nyelvtani és hejesírással idegesítenek!!!

2016. dec. 27. 20:37
 9/9 anonim válasza:
Pontosan 1 hete műtöttek a budai Sasszemklinikán, -7.75 és -8.25 volt a jobb/bal szemem, most 125%/120%-os. 490.000 ft volt a műtét tokkal vonóval, 1 éves után követéssel. Fontos kritérium, hogy a szem romlása legalább fél éve megállt-e, hiszen a továbnromlást a műtét sem tudja kiküszöbölni.
2017. jan. 31. 10:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!