Zsinga kérdése:
Szem alatti sötét karikák eltüntetésére milyen hatásos módszerek vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tudnátok mondani hatásos megoldásokat a szemek alatti sötét karikák eltüntetésére? Valójában sokszor nem sikerül kialudni magam teljesen, de ha sikerül is hétvégén, akkor is megjelennek, éjszakai arcpakolásra mit ajánlotok, ami minden háztartásban megtalálható és nektek is segített? Köszi előre is a válaszokat! :)2016. dec. 5. 20:07
1/6 anonim válasza:
Én is ezzel a küzködök. Már utánaolvastam egy párszor vannak módszerek: pl: uborkát kell tenni a szem alá és rajta kell hagyni egy darabig. De van ahol azt írják hogy genetika és hogy semmivel sem lehet eltüntetni, esetleg alapozóval.
3/6 anonim válasza:
Így van több alvás kell. Ha nem alszod ki magad rendesen akármit megtehetsz az ott fog maradni.
4/6 anonim válasza:
Én többször is próbáltam kialudni magam, és sikerült is, de a sötét karikák vagy ott maradtak vagy még sötétebbek lettek
5/6 anonim válasza:
Orvos látta? Lehet, hogy valami betegség jele lehet. Ha nem, akkor több alvás, uborka.
6/6 anonim válasza:
5.
Miért becézed uborkának a kérdezőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!