Ha ezt a Hue tesztet 0-ra csinálom akkor nem is vagyok színtévesztő?
2016. dec. 1. 20:44
3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tévesztő, megkaptam a 2-es alkalmasságit.
2017. ápr. 6. 15:41
4/8 A kérdező kommentje:
Még te mondtad Sztrogoff, hogy nem fogom megkapni...végig olvastam a könyvet csont nélkül :D
2017. ápr. 6. 15:42
5/8 anonim válasza:
Melyiket? Mert idáig a kérdés a hue tesztről szólt.
Vagy én azt mondtam, hogy ha a színtévesztés vizsgálatára szolgáló könyvet csont nélkül értelmezed, akkor nem kapsz alkalmasságit? Kétlem.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem, te azt mondtad még november tájékán, hogy nem lehetek kamionsofőr a tévesztésem miatt. Mégis lehetek, mert megkaptam a hivatásost...:D Nem is vagyok tévesztő, félre vizsgálták az iskola orvosok.
Mondjuk a páv még nincs meg, de ahhoz csak kipihentnek kell lenni és figyelni kell.
2017. ápr. 6. 17:04
7/8 anonim válasza:
Akkor most hogy van ez? Az iskolaorvos félretájékoztatott téged, emiatt te engem, emiatt én megint csak téged, és akkor ezt most úgy zárójelezed, hogy a többi mindegy, de ém én hülyeséget mondtam? :D
8/8 A kérdező kommentje:
OOOOOhh, mindegy...:) Megvan a hivatásos, ennyi. :) Kaptad a zöldeket.
2017. ápr. 9. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!