Középen kettétört szemüvegkeretet meg tudnak javítani?
Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 20:54
1/11 TR75 válasza:
Attól függ, milyen anyagból van. Elvileg a fém forrasztható, a műanyag ragasztható/forrasztható, más kérdés, hogy mennyire lesz tartós.
2/11 A kérdező kommentje:
Műanyagból van.
2016. nov. 11. 23:01
3/11 TR75 válasza:
Ragasztás (epoxival) vagy műanyag forrasztás. Szerintem keress meg egy optikust, hogy nézze meg, mi a helyzet. Magadtól nem érdemes nekiállni, mert nagy valószínűséggel az eredmény siralmas lesz.
5/11 anonim válasza:
Oculus reparo ;-)
Párom optikus, azt mondja, ha meg is ragasztják, ugyanúgy el fog törni.
6/11 anonim válasza:
Attól függ,hogy milyen műanyag. Ha cold glazing,akkor nem. Ha hőre lágyuló,akkor javíthatò,bár egy fémes merevítés kell bele.
7/11 anonim válasza:
Optikusnal ilyen targyu munkat (muanyagkeret, kozepen tores) nem vallalnak; szerencses esetben a katalogus-szam alapjan van valahol raktaron azonos keret (korbekerdeznek), vagy esetleg fel tudnak ajanlani azonos uvegsablon meretu keretet. Javitast esetleg finommuszereszek, orasok, modellezok vallalnak (garancia nelkul), altalaban ismeretseg utjan.
8/11 anonim válasza:
Értem, hogy a tied műanyag, csak esetlegese később idetalálók kedvéért mondom, hogy az én eltört titánkeretemet gyönyörűen megforrasztották a Feszl Optikánál.
9/11 anonim válasza:
Én a Szatmár Optikában dolgoztam. Napi 180 szemüveg. Javítható.
10/11 anonim válasza:
Javítható, olyan helyre kell vinni, ahol nem gánymesterek vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!