Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen árkategóriájú szemüvegk...

Milyen árkategóriájú szemüvegkeretet használtok (ofotért)?

Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem az ár az elsődleges, hanem, hogy kényelmes, jól illeszkedik, jó a látótere. Nekem van rá számítógépes és napszemüveges "feltét".
2016. jan. 3. 22:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen persze. Ez viszont bent az üzletben nem fog kiderülni. Hanem viselés közben. És ha pár nap múlva kényelmetlen visszalehet vinni?
2016. jan. 3. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Már az üzletben eldől. Ez nem cipő, hogy "majd betörik". Ha kényelmetlen ne vedd meg! Ha nem illeszkedik jól, ne vedd meg, mert nem fogsz vele jól látni! Attól is függ mikor fogod használni. Csak olvasáshoz (nyugodt körülmény, nem esik le véletlenül stb)? Hányszor kell le-fel tenned? Hol fogod tartani zsebben, tokban, nyakban? Mit "kell" kibirnia. Szerintem átlagos felhasználáshoz már 10 ezer körül kaphatsz keretet.

Egyébként fontosabb és sajnos lehet, hogy drágább is a lencse! Nekem van rajta mindenfajta bevonat és nem bántam meg.

2016. jan. 3. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!