Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyi idő míg megszokom a...

Mennyi idő míg megszokom a szemüveget?

Figyelt kérdés
A bal szemem–4 a jobb –1.75.most a napokban készült el a szemüvegem. Mondták hogy nehéz lesz mrgszokni. Mindennap felteszem még birom, de sokszor úgy érzem hogy szabadszemmrl jobban látok. Aztán újra peobalom először jobb aztán megint tiszta homály minden. Félek nem is jó vagy normális ez igy? Miz csináljak hogy előbb megszokjam?
2016. okt. 22. 22:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Az első szemüvegem viszonylag hamar megszoktam, de tavaly csináltattam egy újat. A különbség annyi, hogy most cilinderes az egyik lencse. Ezt már nehezebben szoktam meg és én is úgy voltam vele hogy jobb nélküle, de durván másfél év alatt eljutottam oda, hogy szemüveg nélkül alig látom a monitort és a betűket.

Ez idő alatt sokáig nem hordtam csak amikor fontos volt hogy lássak is.

Nagyon sok a különbség a 2 szemed közt szóval ne add fel. Lesz kényelmes is az a szemüveg.

2016. okt. 22. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!