Hogyan kezeled a számítógéptől való fejfájást?
Figyelt kérdés
Évek óta monitor előtt dolgozom, és a sulihoz is nagyon sokat kell használjam. A családban mindenki szemüveges, nekem nagyon jó szemem volt. Körülbelül két éve kezdődhetett az erős, s szinte állandó jellegű fejfájásom. Körülbelül egy éve társul ehhez szemfájás, és az elmúlt hetekben kezdődött a szédülés is. A háziorvosom szerint túlterheltség, szerintem pedig a számítógépet nem bírom. Voltam szemészeten, romlott a szemem, "de erre még nem írnak fel szemüveget, majd két év múlva". Sokat hunyorgok, ha koncentrálok is hunyorítok, szerintem ehhez elég fiatal vagyok. Véleményem szerint a számítógép készíti ki a szememet. Valakinek voltak már hasonló tünetei? Mit csinálhatnék? Annyira figyelek a sok pislogásra, sok vízivásra, óránkénti felállásra, de úgy néz ki, ez is kevés. Köszi, 24L2016. szept. 30. 19:03
1/3 anonim válasza:
Igen nekemis volt ilyen sokszor dé én napi 12 ořat toltam nem sok pihenővel...
2/3 anonim válasza:
Milyen monitort használsz?
PWM mentes LED háttérvilágítású IPS paneles monitor lenne az ideális, ez egyáltalán nem bántja a szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!