SOS! Nagyon csíp a szemem? Mit csináljak, menjek az ügyeletre?
Azt hittem hogy a hagyma az, mert vacsira pucoltak. de én egy szobával arrébb vagyok.
De szerintem naptej+alapozó belefolyhatott.
Víz alatt pislogtam sokszor, de nem lett jó, csak pár másodpercre. műkönnyet is próbáltam, az is csak pár percig volt jó.
Most lehet hülyének néztek de úszószemüvegben írok. így bírom csak.
Mit csináljak?
Az alapozó és a naptej épp eléggé irritálhatja a szemedet. a vízből bejuthattak még bacik is. Talán dörgölhetted is, az se túl jó.
Pont a nyers hagyma lenne jó, ha te tisztítanád, darabolnád. A saját könnyeid tisztítják legjobban a szemedet, a hagyma illóolaja pedig irtja a bacikat.
Ha van kamillatea filtered, forrázd le és ha langyosra hűlt, tedd a csukott szemedre. Ha nincs, akkor pihenj egy kicsit csukott szemmel, akár alhatsz is. Ügyeletre szerintem felesleges menni, csak akkor menj orvoshoz, ha holnap ébredés után még vörös a szemed és nem múlik az irritáció.
Egyszerű vizes kozmetikai korongot tegyél a szemedre és pihentesd.
Ha nem javul, vagy nem múlik el teljesen akkor pedig ne halogasd, menj el szemészhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!