Milyen éjjel nappal hordható kontaktlencsék vannak? (Biofinity-t használok jelenleg. Ezen kívül? )
Én kb. 10 éve használok a Pure Vision kontaktlencsét.
Ezt:
Nagyon szeretem, éjjel-nappal bent van, csak akkor veszem ki, amikor havonta egyszer cserélem.
De a Biofinity éjjel nappal is hordható.
"Gyártó: Coopervision
Modell: Biofinity (6) - Havi
Tulajdonságok:
•Kiszerelés: 2 x 3 db - Csomagban kedvezőbb ár!
•Napi korlátlan ideig viselhető, szilikon-hidrogél alapanyagú havi kontaktlencse
•Magas oxigén-áteresztő képességének, speciális alapanyagának és tulajdonságainak köszönhetően (maximum 30 napig) éjjel-nappal is viselhető!
•Egyesíti mindazon tulajdonságokat, amelyek egy kontaktlencse magas minőségét meghatározzák: magas értékű oxigén-áteresztés, magas víztartalom, felületkezelő anyagoktól mentesség
•A hidrofil és szilikon komponensek természetes nedvesítést eredményeznek
•Nappali, havi viselésű kontaktlencse, de folyamatosan is hordhatod 1-2 hétig, vagy maximum 30 napig "
Én AIR OPTIX Night & Day Aqua lencsét használok és nagyon szeretem. 1 hónapig bent van állandóan, majd 1-2 napot pihentetem a szemem.
Az oxigénáteresztő képessége nagyon jó. Végig kényelmes, reggelente szoktam picit száraznak érezni, máskor észre se venni a viselését.
Olyan ~12 ezer ft / 6 db, de kapni 3 db-os kiszerelést is.
Első vagyok.
Nem tudom, lehet h. elcsesztem a linkelést, de amit én hordok az 1 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!